Logo print

PRIVATE LEASE VOLVO V60 POLAR+ DYNAMIC

PRIVATE LEASE VOLVO V60 POLAR+ DYNAMIC

Zorgeloos genieten met Volvo Private Lease

Het gevoel van zekerheid is heel erg prettig. Dat weten wij als Autotechniek Raalte als geen ander. Onbezorgd rijden en vooral genieten. Autotechniek Raalte regelt het graag voor u met Volvo Private Lease.

Volvo Private Lease staat voor een sterke combinatie van comfort, betrouwbaarheid en service.

Zorgeloos een nieuwe Volvo rijden

Autotechniek Raalte kijkt, samen met u, naar uw wensen. Zo is er altijd een passend en betrouwbaar aanbod: voor iedere bestuurder, in iedere situatie. Onze belofte om jouw zorgen uit handen te nemen, doen wij natuurlijk niet zomaar. De leaseprijs is namelijk inclusief verzekering, afschrijving, houderschapsbelasting, onderhoud en reparatie, banden, btw en afleverkosten. Je hoeft zelf dus bijna nergens meer aan te denken - alleen het regelmatig vullen van het brandstofpeil is nog uw eigen verantwoordelijkheid!

Een Volvo die bij jou past

Bij het samenstellen van het leasecontract wordt alles afgestemd op jouw situatie en - nog belangrijker - jouw wensen. Dit gaat verder dan het selecteren van het model, de kleur lak of het type bekleding. Ga je veel kilometers maken of blijf je vaak dichtbij huis? Rijd je al een aantal jaren (schadevrij) rond of ben je een relatief nieuwe rijder? Rijd je het liefst ieder jaar een andere auto of lease je graag voor een langere periode? Geven winterbanden jou een extra veilig gevoel of vind je deze niet nodig? Wij horen het graag!