Logo print

PRIVATE LEASE VAN VOLVO: vanaf 369,- all-in

PRIVATE LEASE VAN VOLVO: vanaf 369,- all-in
BEREKEN MIJN MAANDBEDRAG

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo. Zoals de zeer complete Volvo V40 T2 Nordic voor de aantrekkelijke introductieprijs van € 369 per maand. Dit vaste bedrag per maand is inclusief verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds. Een V40 T2 Nordic vanaf €369,- (obv 48 mnd, 10.000 km)

Nordic uitrusting:

 • -  16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden

 • -  Kantelbare zitting bestuurderstoel met verstelbare lendesteun

 • -  Met leder bekleed stuurwiel

 • -  Met leder beklede versnellingspookknop met Silk Metal inleg

 • -  Met leder beklede handremgreep

 • -  Rollcover over de bekerhouders in de tunnelconsole

 • -  Silk Metal frame rond het toetsenpaneel in de middenconsole

 • -  Textiel vloermatten

 • -  Twee verlichte make-up spiegels

 • -  Verlichtingspack 1: 7-instellingen voor de sfeerverlichting voorin, leeslampjes voor en verlichting van de voetenruimte voor.

 

Cross Country

Het tarief voor de V40 Cross Country T3 (153pk) Nordic+ is €449,- per maand en de meerprijs voor Automaat bedraagt slechts €10,- maand!

Uw maandbedrag

De leasetarieven zijn afhankelijk van het model en de uitvoering, maar ook van de looptijd en het verwachte aantal kilometers op jaarbasis. Bereken eenvoudig het maandbedrag wat bij u past: BEREKEN MIJN MAANDBEDRAG

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u weten of Private lease bij uw past? Belt of mailt u naar info@autotechniekraalte.nl of 0572-358558. Wij staan klaar om dit samen met u uit te zoeken.

 

Standaard inbegrepen

1. All Risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering, een rechtsbijstandsverzekering en overlijdensrisicodekking.

2. Inclusief wegenbelasting


Ook de motorrijtuigenbelasting, beter bekend als wegenbelasting, is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

3. Onderhoud, reparatie en banden


De erkende technici bij uw Volvo-dealer kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid.

4. Volvo Card


Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease.

5. 24/7 pechhulp


Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Hier hoort ook vervangend vervoer na 48 uur bij. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg.

6. Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage

7. Rechtsbijstandverzekering en ongevallen inzittende verzekering (A5)

De enige kosten die u heeft zijn de brandstofkosten. 

Modellen

V40 T2 Nordic: De Volvo V40 combineert een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de V40 Nordic. Een bijzonder compleet uitgeruste auto die u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt. De V40 Nordic beschikt standaard over onder meer City Safety remassistent met lasertechnologie, airconditioning, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, 16” lichtmetalen velgen en een met leder bekleed stuurwiel.De V40 Nordic kunt u nog extra aankleden door te kiezen voor een automatische transmissie, Business Pack Connect, metallic lak of stijlvolle accessoires.

V40 T2 Nordic+: Ook is de Volvo V40 verkrijgbaar als Nordic+ uitvoering. Een ongekend complete uitvoering en duidelijk Scandinavisch met onder ander standaard stoel- en parkeerverwaming. U voelt zich al snel thuis in deze extra rijk uitgeruste Volvo.De V40 Nordic+ beschikt naast de uitrusting van de Nordic-uitvoering, over Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, parkeerverwarming, navigatie en Volvo On Call. De V40 Nordic+ kunt u nog extra aankleden door te kiezen voor een automatische transmissie, metallic lak of stijlvolle accessoires.

V40 Cross Country T3 Nordic+: Een compacte hatchback met robuuste designkenmerken en een verhoogde rijhoogte. Bij de Volvo V40 Cross Country draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de nieuwe Nordic+ uitvoering. De V40 Cross Country Nordic+ beschikt naast de uitrusting van de Nordic-uitvoering, over Dual Xenon koplampen, verwarmbare voorstoelen, parkeerverwarming, navigatie en Volvo On Call. De V40 Cross Country Nordic+ kunt u nog extra aankleden door te kiezen voor een automatische transmissie, metallic lak of stijlvolle accessoires. 

Bekijk hier de Brochure V40 en prijzen van de Volvo V40. Geeft u de voorkeur aan een van onze andere modellen? Maak dan gebruik van dit formulier. 

Keurmerk Private Lease

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease. Meer informatie over het Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Beoordeling en bescherming
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Zekerheid bij klachten

Wat zijn de voordelen van Private Lease van Volvo?

Private Lease van Volvo is een interessant alternatief voor particulieren die rijden belangrijker vinden dan het bezitten van een auto. Met Volvo Private Lease betaalt u namelijk een vast maandbedrag voor alle kosten, behalve uw brandstof, zonder een aanbetaling te hoeven doen.
Ook is er aan het einde van het contract geen slotsom meer. U levert de auto gewoon weer in. Met Volvo Private Lease kiest u voor het gemak en ontzorgen.

Waar moet ik op letten?

1. Soort auto

Bij Volvo Private Lease kunt u kiezen uit 3 modellen in de V40-serie. Dat zijn de V40 T2 Nordic, de V40 T2 Nordic+ en de V40 CC T3 Nordic+. Daarnaast kunt u nog een aantal extra’s toevoegen, zoals bijvoorbeeld metallic lak.

2. Looptijd contract

Hoe langer de periode, hoe lager het tarief. De looptijd is tussen de 24 en 48 maanden. U kiest zelf de looptijd die het best bij u past. Het is natuurlijk aantrekkelijk om een lager maandbedrag te betalen, maar denk eerst goed na voordat je een contract van een paar jaar aangaat. Heeft u al een idee hoe de komende jaren eruit zien qua werk en inkomen en is dat stabiel? Of heeft u plannen waardoor een langdurige financiële verplichting wel eens een probleem kan worden? Dan is een kortere looptijd waarschijnlijk verstandiger.

3. Aantal kilometers

Hoeveel kilometers mag u maximaal per jaar rijden? Volvo Private Lease begint bij 10.000 kilometer per jaar. Als u denkt dat u meer kilometers per gaat rijden, kunt u ervoor kiezen om deze bij het begin van de overeenkomst al in uw pakket mee te nemen. Dat scheelt behoorlijk in de vaste kosten.

4. Schade, onderhoud en verzekeringen

Bij Volvo Private Lease zitten alle schades, onderhoud en verzekeringen standaard in uw overeenkomst. Het eigen risico bij een auto in privébezit is 300 euro.

5. Voortijdige contractverbreking

Welke kosten betaalt u als u onverhoopt voortijdig het contract wil verbreken, bijvoorbeeld door overlijden, werkloosheid of emigratie? Vraag onze verkoopadviseurs naar deze voorwaarden.

6. Pechhulp en vervangend vervoer

Je mag verwachten dat pechhulp in de prijs inbegrepen zit, dat is namelijk standaard bij nieuwe auto’s. Dus ook bij Volvo Private Lease. Hetzelfde geldt voor vervangend vervoer na 48 uur.

7. Welke kosten zijn niet inbegrepen?

Niet inbegrepen in de leaseprijs zijn kosten zoals de kosten van brandstof, vervangend vervoer, winterbanden, was- en poetsbeurten, stalling-, parkeer- en tolgelden, boetes, bekeuringen en overtredingen.