Logo print

Volvo Private Lease vanaf 389,- all-in

Volvo Private Lease vanaf 389,- all-in

 

Volvo Private Lease

Het mooie aanbod van Volvo Private Lease blijft in 2018 zeer aantrekkelijk! 

 

V40 

 

 V40 Cross Country

   
 Het tarief voor de V40 T2 Nordic (122pk) is €389,-* per maand    Het tarief voor de V40 Cross Country T3 Nordic (152pk) is €409,-* per maand
   

XC40

 

V60 Geartronic

 

 

 

 Het tarief voor de XC40 Geartronic Inscription is €549,-* per maand      Het tarief voor de V60 T2 Geartronic Nordic is €459,-* per maand  
   

 

*tarieven zijn op basis van 48 maanden en 10.000km, andere looptijd/jaarkilometrage ook mogelijk.

Standaard inbegrepen

1. All Risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering, een rechtsbijstandsverzekering en overlijdensrisicodekking.

2. Inclusief wegenbelasting


Ook de motorrijtuigenbelasting, beter bekend als wegenbelasting, is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

3. Onderhoud, reparatie en banden


De erkende technici bij uw Volvo-dealer kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid.

4. Volvo Card


Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease.

5. 24/7 pechhulp


Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Hier hoort ook vervangend vervoer na 48 uur bij. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg.

6. Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage

7. Rechtsbijstandverzekering en ongevallen inzittende verzekering (A5)

De enige kosten die u heeft zijn de brandstofkosten. 

Wat zijn de voordelen van Private Lease van Volvo?

Private Lease van Volvo is een interessant alternatief voor particulieren die rijden belangrijker vinden dan het bezitten van een auto. Met Volvo Private Lease betaalt u namelijk een vast maandbedrag voor alle kosten, behalve uw brandstof, zonder een aanbetaling te hoeven doen.
Ook is er aan het einde van het contract geen slotsom meer. U levert de auto gewoon weer in. Met Volvo Private Lease kiest u voor het gemak en ontzorgen.