Logo print

Actieprijzen op de Volvo V60 Cross Country!

Actieprijzen op de Volvo V60 Cross Country!

ROBUUST EN GERAFFINEERD

Een intense rijervaring, gemaakt voor liefhebbers van design, natuur en avontuur. De Cross Country variant van de Volvo V60 is nu tegen ongekende actieprijzen en uitsluitend uit voorraad leverbaar! Een bezichtiging en een proefrit is bij Autotechniek Raalte zo gemaakt. Ook kunt u bij Autotechniek Raalte terecht voor Volvo Car Leasing. De Volvo V60 Cross Country is een representatieve zakenauto, waarvoor wij u een leaseovereenkomst op maat aan kunnen bieden. Onze verkoopadviseurs adviseren u graag. Wellicht laat dit u sneller beslissen dan dat u zelf voor ogen had!

GEAVANCEERDE STUUREIGENSCHAPPEN

Elke weg is begaanbaar voor de Volvo V60 Cross Country. Hij heeft een grote bodemvrijheid, geschikt voor elk wegtype en alle weersomstandigheden. Terug op de snelweg zorgt Corner Traction Control voor een echte boost wanneer u met hoge snelheid bochten neemt. Een auto voor avonturiers, die graag op elk wegtype en in welke weersomstandigheid op maximale controle willen rekenen.

VOLLEDIGE CONTROLE

Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw Volvo V60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

 

NIEUWE GENERATIE VOLVO MOTOREN

Snel, zuinig en een lage bijtelling. Welke Volvo V60 Cross Country u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Deze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik met een daarbij behorende lage CO₂-uitstoot. Daardoor komt de Volvo V60 Cross Country met D3 en D4 dieselmotor in aanmerking voor 20% bijtelling.

DYNAMISCH EN VEELZIJDIG

De Volvo V60 Cross Country is leverbaar met de volgende motoren: T5 (245 pk), D3 (150 pk), D4 (190 pk). Daarnaast is de Volvo V60 Cross Country standaard voorzien van cruise control met speed limiter, lederen driespaaks stuurwiel met audiobediening en lederen versnellingspook. U bent dan ook van harte welkom voor een proefrit in deze comfortabele Volvo!