De nieuwe Volvo XC60 vanaf €58.995

"Een indrukwekkende verschijning. De nieuwe XC60 is een nieuwe icoon met evolutionair Scandinavisch karakter. Indrukwekkend op zijn Zweeds."

Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

 

Nieuwe Volvo XC60 vanaf € 58.995

De nieuwe Volvo XC60 is vanaf € 58.995 per direct bij de Volvo Autotechniek Raalte te bestellen. De XC60 is de meest veilige Volvo en completer dan ooit uitgerust met een comfortabele automatische Geartronic-transmissie. Bovendien is de nieuwe XC60 met een meerprijs van € 995 leverbaar met het aantrekkelijke Business Pack Connect, met onder meer een digitaal instrumentarium en Sensus navigatie.

Het feit dat de nieuwe Volvo XC60 een van de veiligste auto’s is, wordt kracht bijgezet door de zeer omvangrijke standaard veiligheidsuitrusting. Die omvat City Safety met Full Auto Brake, het geavanceerde remassistentiesysteem dat met behulp van een camera en radartechnologie een aanrijding helpt te voorkomen, dan wel de gevolgen hiervan te beperken. In de nieuwe XC60 is het systeem uitgebreid met Steering Support, dat in werking treedt als blijkt dat automatisch remmen niet genoeg is om een dreigend ongeval te voorkomen. In dat geval stuurt de XC60 om het obstakel voor de auto heen. Of dit nu een ander voertuig, een voetganger, een fietser of een groot dier is.

Semi-autonoom rijden

Het standaard geleverde Oncoming Lane Mitigation is eveneens een nieuw actief veiligheidssysteem in de Volvo XC60. Het functioneert tussen 60 en 140 km/uur en stuurt de auto terug naar de oorspronkelijke rijbaan als de bestuurder deze onbewust verlaat en een aanrijding met een ander voertuig op de tegemoetkomende rijbaan dreigt. Andere geavanceerde veiligheidssystemen waarmee de nieuwe XC60 standaard is uitgerust, zijn: Run-off Road Mitigation, Run-off Road Protection, Intersection Braking en Lane Departure Warning. Optioneel is de XC60 leverbaar met Pilot-Assist. Hiermee kan de XC60 tot 130 km/uur semi-autonoom rijden.

Standaard met Volvo Sensus Connect

De nieuwe Volvo XC60 benadrukt zijn premium karakter verder met standaard features als Electronic Climate Control met vier gescheiden klimaatzones en CleanZone voor een betere luchtkwaliteit. Ook aanwezig zijn Keyless Start en Volvo Sensus Connect, het geroemde infotainmentsysteem met groot 9-inch touchscreen en een cloudbased service, voor onder meer het streamen van muziek. De XC60 is tevens voorzien van Park Assist achter. De nieuwste Volvo staat op 18-inch lichtmetalen velgen en is voorzien van zilverkleurige roofrails. De led-koplampen met grootlicht-assistent zijn voorzien van Volvo’s kenmerkende Thor’s Hammer-dagrijverlichting.

Aantrekkelijk geprijsd Business Pack Connect

De uitrusting van de nieuwe Volvo XC60 met Business Pack Connect is extra compleet. De aantrekkelijke extra’s omvatten Sensus navigatie met gratis EU-kaartupdates, smartphone-integratie met Apple® CarPlay en Android Auto en een 12,3-inch digitaal instrumentarium. Het pakket is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 995. Voor € 1.300 extra krijgt het interieur een extra luxe uitstraling door speciale comfortstoelen met Moritz-lederen bekleding en verwarming, en een verwarmbaar AquaBlade™ ruitenwissersysteem.

 

Drie uitvoeringen

De nieuwe Volvo XC60 is leverbaar als Momentum, Inscription en extra sportieve R-Design. De prijzen van de Momentum-uitvoeringen zijn als volgt:

Uitvoering (altijd Geartronic)

Fiscale waarde

Consumentenadviesprijs

XC60   T5

€   57.915  

€   58.995  

XC60   T5 AWD

€   61.915  

€   62.995  

XC60   T6 AWD

€   69.915  

€   70.995  

XC60   T8 Twin Engine AWD

€   66.965  

€   68.195  

XC60   D4 AWD

€   61.915  

€   62.995  

XC60   D5 AWD

€   67.915  

€   68.995  

 

De consumentenadviesprijs is inclusief bpm, 21 % btw en de afleverkosten

 

Informatie

Voor  meer informatie kunt u bellen of mailen naar 0572-358558/ info@autotechniekraalte.nl en vragen naar Winfred Schulten of Tim Rensen.

Reveal film

De nieuwe XC60 in beeld.De nieuwe XC60 is nog maar net onthuld tijdens de Autosalon van Genève en de eerste persreacties zijn unaniem lovend. Bekijk de reveal film en oordeel zelf.

 

Energiek en stijlvol

De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies. Zo zijn zowel de bagageruimte als de toegenomen beenruimte toegenomen. Resultaten die we gerust maatgevend kunnen noemen.

Een scherpe blik op de weg

De onderscheidende LED-koplampen met T-vormige dagrijverlichting geven de nieuwe XC60 een sterke identiteit. Active High Beam geeft u altijd de optimale verlichting van de weg, zonder het verblinden van de andere weggebruikers.

Aandacht voor vakmanschap

De nieuwe XC60 vormt een toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis.

Intuïtieve technologie

Communiceren met uw nieuwe XC60 voelt als een tweede natuur. Het centraal geplaatste touchscreen voelt intuïtief aan en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Ontdek navigatie en entertainment binnen hand- of stembereik.

Bowers & Wilkins

Goede muziek en een natuurlijk geluid is een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Geniet van uw muziek zoals het bedoeld is met het audiosysteem van Bowers & Wilkins.

 

Dynamiek en balans

Onze luchtvering biedt de perfecte balans tussen comfort en dynamisch rijgedrag. Geniet van een prettige rit, ongeacht het wegdek. De luchtvering helpt om de auto in balans te houden, zodat u altijd het gevoel van controle heeft.

Intelligente technologie

Onze technologieën helpen ongelukken te voorkomen en beschermen u als deze toch onvermijdelijk blijken. Onze nieuwste technologie ondersteunt u tijdens het rijden, door bij bijvoorbeeld hogere snelheden subtiel in te grijpen zodat u op de juiste rijbaan blijft.

Uw bestemming

Navigeer eenvoudig met Sensus Navigatie. Het formaat van het scherm toont meer van uw reis, waardoor u niet meer hoeft te scrollen. Services op bestemming bieden relevante informatie binnen handbereik.

Technisch gemak dient de mens

Met Volvo On Call en de smartphone app kunt u eenvoudig en op afstand uw auto terugvinden, het klimaat regelen of uw auto ver- en ontgrendelen.