De nieuwe Volvo XC60

"Een indrukwekkende verschijning. De nieuwe XC60 is een nieuwe icoon met evolutionair Scandinavisch karakter. Indrukwekkend op zijn Zweeds."

 Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

Prijzen zijn bekend

De nieuwe XC60 is vanaf € 58.995 per direct te bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

    

 

Energiek en stijlvol

De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies. Zo zijn zowel de bagageruimte als de toegenomen beenruimte toegenomen. Resultaten die we gerust maatgevend kunnen noemen.

Een scherpe blik op de weg

De onderscheidende LED-koplampen met T-vormige dagrijverlichting geven de nieuwe XC60 een sterke identiteit. Active High Beam geeft u altijd de optimale verlichting van de weg, zonder het verblinden van de andere weggebruikers.

Aandacht voor vakmanschap

De nieuwe XC60 vormt een toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis.

Intuïtieve technologie

Communiceren met uw nieuwe XC60 voelt als een tweede natuur. Het centraal geplaatste touchscreen voelt intuïtief aan en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Ontdek navigatie en entertainment binnen hand- of stembereik.

Bowers & Wilkins

Goede muziek en een natuurlijk geluid is een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Geniet van uw muziek zoals het bedoeld is met het audiosysteem van Bowers & Wilkins.

 

Dynamiek en balans

Onze luchtvering biedt de perfecte balans tussen comfort en dynamisch rijgedrag. Geniet van een prettige rit, ongeacht het wegdek. De luchtvering helpt om de auto in balans te houden, zodat u altijd het gevoel van controle heeft.

Intelligente technologie

Onze technologieën helpen ongelukken te voorkomen en beschermen u als deze toch onvermijdelijk blijken. Onze nieuwste technologie ondersteunt u tijdens het rijden, door bij bijvoorbeeld hogere snelheden subtiel in te grijpen zodat u op de juiste rijbaan blijft.

Uw bestemming

Navigeer eenvoudig met Sensus Navigatie. Het formaat van het scherm toont meer van uw reis, waardoor u niet meer hoeft te scrollen. Services op bestemming bieden relevante informatie binnen handbereik.

Technisch gemak dient de mens

Met Volvo On Call en de smartphone app kunt u eenvoudig en op afstand uw auto terugvinden, het klimaat regelen of uw auto ver- en ontgrendelen.

 

 Voor meer informatie bel of mail Winfred Schulten of Tim Rensen 0572-358558/info@autotechniekraalte.nl