Financiering

Iedere Volvo-rijder kent dat gevoel: een nieuwe Volvo die u zit als een maatpak. Met z'n comfort, doordacht Zweeds design en ultieme veiligheid. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe auto niet dezelfde hoge eisen stellen? Daarom is er Volvo Car Finance met financieringsproducten exclusief voor Volvo-rijders. Profiteer van meer flexibiliteit, meer helderheid en scherpe tarieven.

Waarom uw auto financiëren via Volvo?

  • Transparante voorwaarden
  • Flexibele producten
  • Eenvoudig te regelen
  • Scherpe tarieven

Volvo Investeringsplan

Het Volvo Investeringsplan is een financiering met lage maandlasten. Het maandbedrag kunnen we laag houden door een slottermijn in de financiering te verwerken. In tegenstelling tot uw bank die deze mogelijkheid niet aanbiedt. Deze slottermijn is gebaseerd op de toekomstige waarde van uw Volvo. Doordat u deze slottermijn tijdens de looptijd niet aflost, zijn uw maandlasten lager. Het maandbedrag kan nog verder teruggebracht worden door een aanbetaling of door de inruil van uw huidige auto.

Financial Lease

Financial Lease kan aantrekkelijk zijn als u ondernemer bent. Bij deze leasevorm financiert Volvo Car Finance namelijk het hele aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (exclusief btw). Uw bedrijfskapitaal blijft dus beschikbaar voor andere investeringen. Omdat u intussen wel economisch eigenaar van de Volvo bent, wordt de auto op uw balans geactiveerd. Anders dan bij Operational Lease zorgt u bij deze leasevorm zelf voor onderhoud, verzekering enzovoort. De slottermijn, de maandtermijn en de looptijd worden afgestemd op uw wensen en de rente ligt voor de hele looptijd vast. Kristalhelder, geen verrassingen.

Flex Finance

Het kan gebeuren: er is een nieuwe Volvo die u zeer aanspreekt, maar het komt financieel nét even niet uit. Dan biedt Flex Finance uitkomst! Want op het moment dat u weer wat meer speelruimte heeft, lost u uw lening geheel of gedeeltelijk tussentijds af. Kosteloos. Bij Flex Finance bestaat uw vaste maandbedrag uit een deel aflossing en een deel rente. U kiest vooraf zelf hoeveel u maandelijks betaalt: u betaalt een vast percentage van de kredietlimiet. De rente is variabel. Dat heeft gevolgen voor de looptijd van uw lening maar niet voor het maandbedrag. Bij een lagere rente lost u gewoon automatisch meer af, bij een hogere rente wat minder. Daardoor blijft het maandbedrag tijdens de hele looptijd gelijk.

Huurkoop

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe auto te financieren. En niet voor niets! U leent het aankoopbedrag voor uw nieuwe Volvo, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met rente die tijdens de hele looptijd gelijk blijft. Die looptijd bepaalt u in principe zelf en daarmee ook de hoogte van uw maandelijkse aflossing. Zo kunt u de vaste maandbedragen makkelijk afstemmen op wat u per maand wilt besteden aan uw auto. Vervroegd aflossen kan ook, echter in een aantal gevallen wel tegen een vergoeding.