Logo print

Volvo Excellent Dealer 2018

Volvo Excellent Dealer 2018
21-02-2018

Autotechniek Raalte wint 4e keer Volvo Excellent Dealer Award!

Vorige week werd door Volvo Car Nederland kenbaar gemaakt dat Autotechniek Raalte zich in 2018 wederom ‘Volvo Excellent Dealer’ mag noemen. Klanttevredenheid staat bij alle Volvo dealers zeer hoog in het vaandel, maar dealers die volgens hun klanten excelleren in service en kwaliteit, worden beloond met deze prestigieuze onderscheiding.

Volvo Excellent Dealer Programma

De dealers die aan het Volvo Excellent Dealer Programma meedoen, worden beoordeeld op tien punten. Dat zijn er twee in de categorie Sales, twee in de categorie Service en maar liefst zes in de categorie Klanttevredenheid.

Sales, Service & Klanttevredenheid

Daarbij wordt onder meer onderzocht hoe tevreden klanten in het algemeen over hun dealer zijn, of klanten ook worden gebeld na aflevering van een auto en of de toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden na een werkplaatsbezoek voldoende en duidelijk was.

Autotechniek Raalte

Vorige week kregen we het verlossende woord, 6 dealers in Nederland worden dit jaar onderscheiden met een Volvo Excellent Dealer Award. Autotechniek Raalte hoort voor de vierde keer bij deze selecte groep Volvo dealers. Uiteraard zijn wij super trots en we zijn onze klanten heel dankbaar voor deze waardering!