Over ons

We zijn een sfeervol familiebedrijf met ruim 30 jaar Volvo ervaring. Iedereen werkt er met hart voor de zaak en dit enthousiasme draagt bij aan de prettige klantgerichte sfeer.  Dit heeft mede bijgedragen aan het feit dat we ons dit jaar Volvo Excellent Dealer mogen noemen. Als officieel Volvo dealer hebben we een compleet aanbod aan nieuwe en gebruikte Volvo's, daarnaast is er ook een ruime keuze in andere merken. Wanneer het gaat over zaken als leasen, financieren en verzekeren bieden wij constructies afgestemd op uw situatie. Omdat wij beschikken over goed opgeleide monteurs en een moderne werkplaats kunt u terecht voor reparaties en onderhoud voor elk type auto en lichte bedrijfswagens.

Toe aan een andere auto, goede service of advies op maat? Kom naar Volvodealer Autotechniek Raalte BV aan de Praamstraat 1 in Raalte.

 

  

Volvo Cars Nederland heeft Autotechniek Raalte benoemd tot één van de zes Volvo Excellent dealerbedrijven van Nederland. Het mooie van de uitreiking van het ‘Volvo Excellent Dealer Award’ is dat u als klant ons op het gebied van sales, aftersales, service en klanttevredenheid zo hoog waardeert.