De Nieuwe Volvo V90

“Dit is een estate die krachtige looks combineert met dagelijkse bruikbaarheid.”

De Volvo V90: Een krachtige icoon

Ervaar zelf de kennis en het Zweedse vakmanschap dat samenkomt in de nieuwe Volvo V90, een nieuw icoon in de indrukwekkende portfolio van Volvo estates. Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

De Volvo V90 vanaf € 48.995       Lease vanaf € 749 p/m  

 

    

Innovatieve technologieën 

De Volvo V90 is uitgerust met innovatieve technologie die slechts één doel heeft: uw leven gemakkelijker maken, en één principe: ze moet gemakkelijk te gebruiken zijn. Dankzij het grote touchscreen konden we het aantal knoppen tot een minimum beperken, en het portretformaat maakt lezen en door kaarten scrollen veel gemakkelijker. Run-off road Mitigation is een wereldprimeur die bijstuurt wanneer de wagen per ongeluk van de weg dreigt te raken. Dat is onze mensgerichte benadering van technologie – ten dienste van de bestuurder en de inzittenden.

De Volvo V90 standaard voorzien van Pilot Assist

Semi-autonoom rijden: De Volvo V90 Cross Country wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Bowers & Wilkins geluidssyteem

Voor velen zijn goede muziek en een natuurlijk geluid een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Het speciaal door Bowers & Wilkins ontworpen audiosysteem bestaat uit een pakket krachtige luidsprekers, die stuk voor stuk uitblinken in een zeer natuurgetrouwe en gedetailleerde geluidsweergave.

Geluidsprestaties van formaat; Het Bowers & Wilkins-systeem bevat toonaangevende akoestische technologie – het resultaat van bijna vijftig jaar ontwikkeling in luidsprekerdesign. De hoogwaardige klasse D-versterker en de luidsprekers gaan naadloos op in de architectuur van het interieur en zijn met het oog op optimale akoestiek gepositioneerd.

Het indrukwekkende geluidssysteem van Bowers & Wilkins wordt optioneel geleverd op de nieuwe Volvo 90-serie.

V90 R-Design

Als u van rijden houdt, dan is de V90 R-Design de perfecte keuze voor u. Met zijn unieke karakter biedt de R-Design een actieve rijervaring met stijl, responsiviteit en controle. Een waaier aan designdetails geeft uw Volvo extra dynamiek en een sportievere, meer opvallende uitstraling.

De wagen valt vanuit alle hoeken op en geeft subtiel de belofte van een geweldige rijervaring aan. En u kunt ervan op aan dat de V90 R-Design aan al uw verwachtingen zal voldoen. U voelt het meteen als u plaatsneemt in de R-Designsportzetel, die omringd is met zorgvuldig vormgeven en expressieve designdetails.

Alles – van het R-Design-stuur met optionele schakelpaddles tot de Charcoal-dakbekleding – is erop gericht u te inspireren en de rijbeleving kracht bij te zetten. En voor een nog actievere, naadloze wegligging is de V90 R-Design voorzien van een geavanceerd sportchassis. 

  1. Het R-Design-sportstuur in geperforeerd fijn nappaleer met optionele schakelpaddles en het 12"-bestuurdersdisplay met vier grafische modi.
  2. De aluminium 21" Matt Black/Diamond Cut-velgen, voor de ultieme R-Design-ervaring (optioneel).
  3. De Carbon Fibre-inlegplaatjes dragen bij aan de dynamische hightechsfeer in uw V90 R-Design (optioneel).
  4. R-Designzijspiegelkappen met een contrasterende zilveren kleur.
  5. Het R-Design-interieur met R-Design-sportstuur, R-Design-versnellingspook en -versnellingspookhoes in geperforeerd fijn nappaleer met contrasterende stiksels, Sportzetels met exclusieve bekleding in fijn nappaleer (optioneel), Carbon Fibre-inlegplaatjes (optioneel) en met leder bekleed dashboard met contrasterende stiksels (optioneel).
  6. Geïntegreerde dubbele uitlaat voor een opvallende présence op de weg.
  7. De R-Design-grille in glanzend zwart met frame in Silk Metal-afwerking en de unieke onderste buitenste grilles accentueren het dynamische karakter van uw V90 R-Design.
    

Meer informatie

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met Winfred of Tim, 0572-358558 of mail naar info@autotechniekraalte.nl . Wij helpen u graag verder.