V90 Cross Country

Haal samen met de nieuwe Volvo V90 Cross Country alles uit het leven

DE NIEUWE VOLVO V90
Cross Country

De perfecte balans tussen avontuur en ontspanning. Ontdek de V90 Cross Country vanaf maart bij ons in de showroom.

       VANAF €64.195                  LEASE P.M. VANAF €849                   190-320 PK

 

The Get Away Car

Rust, ruimte, natuurlijke materialen en Scandinavisch vakmanschap komen samen in de nieuwe Volvo V90 Cross Country en helpen u de hectiek van de dag achter u te laten. Zo kunt u een vanzelfsprekende keuze maken voor dingen die écht belangrijk zijn.

Ontdek hieronder de nieuwe campagne commercial, die ons eraan herinnert dat de tijd is aangebroken om weer in contact te komen met onze passies en meer tijd te willen doorbrengen met de mensen om wie we geven.

Krachtige uitstraling

Dit is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De 'front skid plate' en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.

Voorbij de horizon

'Hill descent control' en 'all-wheel drive' zorgen ervoor dat je zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual - kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen. Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Stel uw eigen V90 Cross Country samen: