De Nieuwe Volvo V90 Cross Country

“Wat er buiten ook gebeurt, in de V90 Cross Country zit u veilig en vertrouwd.”

Volvo V90 Cross Country: De ontdekkingsreiziger

Volg ons op onze reis met de nieuwe V90 Cross Country door ruig terrein van ongekende schoonheid. Geniet mee van het karakter van onze ontdekkingsreiziger tijdens een ontspannen rit.

Dit is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De 'front skid plate' en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.

'Hill descent control' en 'all-wheel drive' zorgen ervoor dat je zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual - kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen. Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

De Volvo V90 Cross Country vanaf € 64.195  

 

                      

Innovatieve technologieën 

De Volvo V90 is uitgerust met innovatieve technologie die slechts één doel heeft: uw leven gemakkelijker maken, en één principe: ze moet gemakkelijk te gebruiken zijn. Dankzij het grote touchscreen konden we het aantal knoppen tot een minimum beperken, en het portretformaat maakt lezen en door kaarten scrollen veel gemakkelijker. Run-off road Mitigation is een wereldprimeur die bijstuurt wanneer de wagen per ongeluk van de weg dreigt te raken. Dat is onze mensgerichte benadering van technologie – ten dienste van de bestuurder en de inzittenden.

De Volvo V90 standaard voorzien van Pilot Assist

Semi-autonoom rijden: De Volvo V90 Cross Country wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Bowers & Wilkins geluidssyteem

Voor velen zijn goede muziek en een natuurlijk geluid een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Het speciaal door Bowers & Wilkins ontworpen audiosysteem bestaat uit een pakket krachtige luidsprekers, die stuk voor stuk uitblinken in een zeer natuurgetrouwe en gedetailleerde geluidsweergave.

Geluidsprestaties van formaat; Het Bowers & Wilkins-systeem bevat toonaangevende akoestische technologie – het resultaat van bijna vijftig jaar ontwikkeling in luidsprekerdesign. De hoogwaardige klasse D-versterker en de luidsprekers gaan naadloos op in de architectuur van het interieur en zijn met het oog op optimale akoestiek gepositioneerd.

Het indrukwekkende geluidssysteem van Bowers & Wilkins wordt optioneel geleverd op de nieuwe Volvo 90-serie.

De V90 Cross Country is bestand tegen meer dan de alledaagse uitdagingen: hij is thuis op alle wegen. In slecht weer, op ruige wegen en onder zware omstandigheden kunt u rekenen op de V90 Cross Country. Aan de elegante en verfijnde V90 Cross Country is te zien wat hij kan en waar hij u naartoe kan brengen. De fraaie, strakke lijnen en robuuste details creëren een krachtige look met alle praktische aspecten van een Volvo estate.

De V90 Cross Country is uitgerust met innovatieve technologie die slechts één doel heeft: uw leven op een gebruiksvriendelijke manier gemakkelijker maken. Het verfijnde chassis kan wegomstandigheden aan waar andere auto’s voor terugdeinzen en helpt u om dergelijke omstandigheden met verve te trotseren.

Wat er buiten ook gebeurt, in de V90 Cross Country zit u veilig. Het ruimtelijke, lichte interieur is met zorg, aandacht en Zweeds vakmanschap vervaardigd uit de beste materialen. Deze plek is ontworpen om van elke ervaring een avontuur te maken, om te ontspannen en om met behulp van technologie uw reis aangenamer en uw leven eenvoudiger maakt.

 

                       

Meer informatie

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op 0572-358558 of info@autotechniekraalte.nl Wij helpen u graag verder.