Verkoopvoorwaarden

Bij de aanschaf van een nieuwe Volvo wordt een aantal additionele kosten doorberekend. Hieronder vindt u alles op een rij.

Recyclingsbijdrage

Voor elke nieuwe auto wordt een recyclingsbijdrage (voorheen verwijderingsbijdrage) afgedragen. De recyclingsbijdrage bedraagt € 45 (incl. 21% BTW) per auto en wordt afgedragen aan Auto Recycling Nederland (ARN). De recyclingsbijdrage op het hoogspannings-accupakket van de Volvo V60 Plug-in Hybrid en de Volvo XC90 T8 Twin Engine bedraagt additioneel € 180 (incl. 21% BTW). De recyclingsbijdrage gebruikt ARN om auto's aan het eind van hun levensduur duurzaam te verwerken. Meer informatie vindt u op de website van ARN: www.arn.nl.

Kentekenkosten

Voor elke nieuwe Volvo verzorgt Volvo het kentekenbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs. De kentekenkosten bedragen € 45,06 (BTW-vrij) per auto.

Kosten rijklaarmaken

Voordat u kunt gaan genieten van uw nieuwe Volvo, maakt de Volvo-dealer uw auto rijklaar. De kosten rijklaarmaken bestaan uit transportkosten, 0-beurt, reinigen en poetsen, handling- en administratiekosten, 4 veiligheidsvestjes, lifehammer en kentekenplaten. De kosten rijklaarmaken vindt u in de prijslijst. Klik hier en bekijk/download de prijslijst.

Milieu en verbruik

Jaarlijks stelt het RDW een brandstofverbruiksboekje beschikbaar, waar u ook de CO2-uitstoot, het brandstofverbruik en de energielabels van onze auto's en varianten kunt vinden. Klik hier voor meer informatie.